Legyél Te az új valutapénztárosunk Makón!

NEKED IS TÖBB JÁR.


ÁTLAGON FELÜLI ALAPBÉR, KORREKT PÓTLÉKOK, RENDSZERES JUTALOM, ÉS EGY KIS PLUSZ...


MAKÓI PÉNZVÁLTÓNKBA VALUTAPÉNZTÁROST

KERESÜNK.

(főállásban)


... ha megvan a valutapénztárosi végzettséged

... ha szeretnél jól keresni ebben a szakmában,

... mindezt 100%-ban bejelentett munkaviszonyban,

... és ha kedvedre lenne a hozzád igazodó beosztás


AKKOR


Jelentkezz hozzánk valutapénztárosnak 2019. április 30-ig a MAKÓI INTERCHANGE fiókunkba!

Álláspályázóknak szóló adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheted honlapunkon az Adatkezelési tájékoztató menüpont alatt (https://www.valutapenztaros.hu/adatkezelesi-tajekoztato-palyazoknak). Pályázatod elküldésével megerősíted az adatkezelési tájékoztató megismerését, illetve tudomásul veszed és elfogadod az abban foglaltakat.

MIRE SZÁMÍTHATSZ NÁLUNK?

KIEMELKEDŐ ALAPBÉR, MAGAS JUTTATÁSOK ÉS EGY KIS PLUSZ...

ÁTLAGON FELÜLI FIZETÉS

A közelmúltban véghezvitt bérfejlesztésünknek köszönhetően ma már minden új dolgozónknak 201.000 Ft-os alapbért adunk. És erre jönnek a pótlékok! Mindezt természetesen 100%-ban bejelentve, trükközések nélkül. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

KORREKTÜL KIFIZETETT PÓTLÉKOK

Ha úgy alakul a beosztásod, hogy a normál munkaidőn túl, vagy a hétvégén is dolgozol, akkor ezt a törvényi előírásoknak megfelelően pótlékok formájában kifizetjük Neked. Nálunk nincs ügyeskedés a pénzzel. Ami téged megillet, azt meg is kapod tőlünk

RENDSZERES JUTALMAK

A fizetésed mellé rendszeresen számíthatsz jutalmakra is. Olyan ösztönző rendszert működtetünk, aminek Te is könnyedén megfelelhetsz, így már az elejétől fogva komoly összegekkel egészítheted ki az amúgy is versenyképes alapfizetésed.

100 %-BAN BEJELENTETT MUNKAVISZONY

Minden dolgozónkat határozatlan idejű munkaszerződéssel foglalkoztatjuk, így rajtunk keresztül mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is. De hitelfelvételnél is jól jön, ha egy ilyen munkaviszonyt tudsz igazolni magadnak.

UTAZÁSI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS

Ha más településről jössz hozzánk dolgozni, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen mi minden kollégánknak fizetjük a munkába járást. A más városokból érkező kollégák távolsági bérleteit 86%-ban megtérítjük.

HOZZÁD IGAZODÓ BEOSZTÁS

Ha előre tudod, hogy iskolába vagy orvoshoz kell menned, esetleg hivatalos ügyet kell intézned, akkor úgy alakíthatod a beosztásodat, hogy arra a napra ne kelljen szabadságot kivenned.

FIZETETT SZABADSÁG

Bár kötelező lenne, mégis sok helyen nem fizetnek bért a dolgozóknak a szabadságuk alatt. A jó hír, hogy ha nálunk szabira mész, akkor nem kell izgulnod a fizetésed miatt, hiszen minden szabadnapod 100%-ban kifizetésre kerül. Mintha csak normál munkarendben dolgoztál volna.

TELEFONOS FLOTTA KEDVEZMÉNY

Cégünknél olyan telefonos flottakedvezményeket is igénybe vehetsz, amivel ezután verhetetlen percdíjakkal beszélhetsz mindazokkal, akik fontosak neked. Sőt, akár őket is behozhatod a flottába. Mi nem szólunk bele...

JELENTKEZZ

TE IS, HA...

  • Ha megvan a Valutapénztárosi bizonyítványod!
  • Legalább alapszinten beszélsz egy idegen nyelven (angol előnyt jelent)!
  • Alapvető igényességed van a pontos, precíz és felelősségteljes munkavégzésre.
  • Ha már elmúltál 18, de még nem vagy 65 éves. Nálunk az életkor nem akadály!
  • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt várjuk Tőled is!
  • Motivált vagy a szakmáddal és úgy általánosságban az életeddel kapcsolatban. Felelősséget érzel a vállalt feladataid irányában.
  • Talpraesett vagy, és nem ijedsz meg, ha emberekkel kell beszélned.
  • Kerülöd a félreérthető vagy félrevezető kommunikációt - ha tudod, hogy valami gond van, de csak azért nem szólsz róla, mert mi nem kérdezzük, az nálunk nem oké. Elvárjuk az őszinte, egyenes kommunikációt, és hogy ne söpörd a problémákat a szőnyeg alá.
  • Alapvetően pozitív beállítottságú vagy - Nálunk senki sem szereti a negatív embereket, szóval ha lételemed a panaszkodás és kritizálás, akkor biztosan nem fogod magad jól érezni nálunk.

DOLGOZZ OTT, AHOL MEGBECSÜLNEK!

Ha Te is szeretnél valutapénztárosként korrekt fizetéssel, hivatalosan bejelentve dolgozni, és egy olyan csapat tagja lenni, ahol hozzád igazodó beosztás mellett számtalan egyéb kedvezmény könnyíti az életed, akkor jelentkezz hozzánk 2019. április 30-ig! 


JELENTKEZÉSEDET HÁROMFÉLEKÉPPEN IS LEADHATOD:1. Ha szeretnéd fél percen belül elintézni a jelentkezést, akkor add meg a kért információkat az alábbi gombra kattintva, és már kész is vagy.


VAGY2. Küldd el a szakmai önéletrajzod az oneletrajz@valutapenztaros.hu e-mail címünkre. 


VAGY
3. Hívd a +36-1-411-3580-as telefonszámunkat, és hivatkozz erre az álláshirdetésre!

*Amennyiben az első lehetőséget választod, akkor kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén, és feltesz néhány kérdést az eddigi szakmai tapasztalataiddal kapcsolatban. 


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. ÁPRILIS 30.

NE MARADJ LE! Csak 1 szabad pozíció van!


Felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít, ezért érdemes minél előbb jelentkezned az állásra. 

Ha pedig szeretnél többet megtudni cégünkről, akkor keresd fel hivatalos weboldalunkat a www.interchange.hu címen.