Egy jó állást keresel a közelben
középfokú végzettséggel?


Legyél az új

VALUTAPÉNZTÁROS

kollégánk

SZEGEDEN

kiváló munkafeltételekkel és hozzád igazodó munkarenddel

akár részmunkaidőben is!


Nincs valutapénztáros képesítésed? Jelentkezz, és segítünk megszerezni!

Mik lesznek a feladataid?

  • pénzkezelés, pénzváltás
  • pénztárkezelés és a hozzá kapcsolódó adminisztráció lebonyolítása
  • az ügyfelek udvarias tájékoztatása és kiszolgálása

Mire lesz szükséged nálunk?

  • Legalább középfokú végzettségre (érettségi)
  • Minimum alapszintű angol nyelvtudásra (nyelvvizsga nem szükséges)
  • Előny, ha már rendelkezel valutapénztárosi végzettséggel. Ha még nincs ilyen képesítésed, akkor segítünk a megszerzésében.

Mit nyújtunk, ha

csatlakozol

a csapatunkhoz?


ÁTLAGON FELÜLI FIZETÉS

A folyamatos bérfejlesztéseinkkel arra törekszünk, hogy a versenytársainkhoz képest a legmagasabb fizetést ajánljuk. És erre jönnek a pótlékok! Mindezt természetesen 100%-ban bejelentve, trükközések nélkül. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

KORREKTÜL KIFIZETETT PÓTLÉKOK

Ha úgy alakul a beosztásod, hogy a normál munkaidőn túl, vagy a hétvégén is dolgozol, akkor ezt a törvényi előírásoknak megfelelően pótlékok formájában kifizetjük Neked. Ami téged megillet, azt meg is kapod tőlünk. 

EXTRA JUTALMAK

A fizetésed mellé rendszeresen számíthatsz szezonális jutalmakra is. Olyan ösztönző rendszert működtetünk, aminek Te is könnyedén megfelelhetsz, így már az elejétől fogva komoly összegekkel egészítheted ki az amúgy is versenyképes alapfizetésed. 

HOZZÁD IGAZODÓ BEOSZTÁS

Nálunk dolgozhatsz teljes vagy akár részmunkaidőben is, így a saját életviteledhez tudod igazítani a munkaidődet. Sőt, ha előre tudod, hogy iskolába, orvoshoz vagy ügyet intézni kell menned, akkor úgy alakíthatod a beosztásodat, hogy arra a napra ne kelljen szabadságot kivenned. 

FIZETETT BEJÁRÁS

Ha nálunk dolgozol, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen mi minden kollégánknak 86%-ban megtérítjük a távolsági bérletét, ezen kívül a saját gépjárművet használók üzemanyag térítésben is részesülhetnek.

FIZETETT SZABADSÁG

Bár kötelező lenne, mégis sok helyen nem fizetnek bért a dolgozóknak a szabadságuk alatt. A jó hír, hogy ha nálunk szabira mész, akkor nem kell izgulnod a fizetésed miatt, hiszen minden szabadnapod 100%-ban kifizetésre kerül. Mintha csak normál munkarendben dolgoztál volna.

100 %-ban BEJELENTVE

Minden dolgozónkat határozatlan idejű munkaszerződéssel foglalkoztatjuk, így rajtunk keresztül mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is. De hitelfelvételnél is jól jön, ha egy ilyen munkaviszonyt tudsz igazolni magadnak. 

TELEFONOS FLOTTA KEDVEZMÉNY

Cégünknél olyan telefonos flottakedvezményeket is igénybe vehetsz, amivel ezután verhetetlen percdíjakkal beszélhetsz mindazokkal, akik fontosak neked. Sőt, akár őket is behozhatod a flottába.

Ami nálunk

NINCS:

Nincs feketén foglalkoztatás


Nincs késve fizetés


Nincs stresszelés


Nincs ígérgetés


Nincs mellébeszélés


Nincs bizonytalanság

NE MARADJ LE!


Az álláshirdetésünk nem örök érvényű, és ebben a körben csupán néhány üres pozíció vár betöltésre. A felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít.

Ha Te is szeretnél valutapénztárosként egy olyan munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be dolgozni, és ahol a kiemelkedő juttatások mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

VAGY

Küldd el az önéletrajzodat az hr@interchange.hu e-mail címünkre.


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


Ha pedig szeretnél többet megtudni cégünkről, akkor keresd fel hivatalos weboldalunkat IDE KATTINTVA.


Álláshirdetésre jelentkezőknek szóló adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheted honlapunkon az Adatvédelem menüpont alatt (https://www.valutapenztaros.hu/adatvedelem). Pályázatod elküldésével megerősíted az adatkezelési tájékoztató megismerését, illetve tudomásul veszed és elfogadod az abban foglaltakat.